aboutus

Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd.

Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd.
1
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken: XYMJ
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 4,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar: 1999
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Zigong Xingyu cementeerde Carbidematrijzen & is Hulpmiddelenco., Ltd een grote vergunning gegeven de invoer en de uitvoeronderneming die R&D, de vervaardiging en de handel van gecementeerd carbide in een geheel integreren.

 

Gevestigd in High-tech industrieterrein, Zigong-cementeerde de Stad, Yantan-District, de Provincie van Sichuan, Zigong Xingyu van Carbidematrijzen & Hulpmiddelen Co.,

Ltd.was gevestigd in Octoer van 1999 met de investering van RMB 5 miljoen. Wij bezitten bijgewerkte productielijn, geavanceerd materiaal, veel technici. Wij hebben ISO-9001:2018 overgegaan. En wij hebben altijd ons beste geprobeerd om onze klanten van hoogte te voorzien - kwaliteit, beste prijs en de bevredigende diensten.

 

Wij specialiseren ons etc. in reeks de producten van het wolframcarbide, dergelijke de matrijzenkernen van het ascoldsmeedstuk, ringen, platen en raad, ronde staven, beetjes van de rotsboring en knopen, malenhulpmiddelen, de geologische hulpmiddelen van de exploratieboor. Onze productie wordt uitgevoerd naar het UK, Europees, Amerikaans, Zuidamerikaans en Zuidoost-Azië enz.

 

U bent welkom om een bezoek aan onze fabriek te hebben!

China Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

Geschiedenis

In Oktober 1999 die, cementeerde Zigong Xingyu van Carbidematrijzen & Hulpmiddelen Co., Ltd in Zigong-Stad, de provincie van Sichuan wordt gevestigd. De Zigongstad is één van de twee belangrijkste productiegebieden van wolframcarbide. Tijdens de kleutertijd van bedrijf, hebben wij ons bij het veroorzaken van verscheidenheid van de matrijzen van het wolframcarbide geconcentreerd. Zoals carbide het stempelen matrijzen, sterft het draadtrekken, carbide het uitrekken zich matrijzen, enz.


In Mei 2002, had onze samenwerkingsklant op lange termijn nieuwe vraag naar de de slijtagedelen van het wolframcarbide. Naast de carbidematrijzen, begon Zigong Xingyu aan het veroorzaken van de de slijtagedelen van het wolframcarbide. Zoals carbideringen, carbidepijpen, carbidezetels, de kern van de carbideklep, scarbideknopen, carbidetussenvoegsels, enz.

 

In Maart 2006, leverde Zigong Xingyu binnen aan de internationale zaken van de producten van het wolframcarbide met behulp van een handelsmaatschappij in Shanghai.We wordt gestapt een partij zetels van het wolframcarbide aan een klant die van de V.S. Na het testen, hadden zij een zeer hoge evaluatie van onze productenkwaliteit en klantenservice. wegens dit succesvolle geval, hebben wij onze vertrouwen en bepaling van internationale zaken van de slijtagedelen van het wolframcarbide versterkt.

 

_in december 2009, Zigong Xingyu stappen binnen aan een nieuw ontwikkeling stadium, ons fabriek nieuw productie basis vestigen in Zigong high-tech industrieel Park.Covering een gebied van 7000㎡ en met een bouw gebied van 3000㎡. Bovendien zijn het grootste deel van ons productiemateriaal vervangen met nieuwe en geavanceerdere machines. Zoals de de nieuwe dringende machines, de sinterende oven, de automatische molens, het omwikkelen machine, het draadknipsel, EDM, CNC enz.

 

In Januari 2011, was Zigong Xingyu verklaard door ISO9001: 2008.With deze kans, Zigong Xingyu had een volledig kwaliteitscontrolebeheersysteem gevormd.

 

In Mei 2016, woonde Zigong Xingyu de Expo in Las Vegas de V.S. bij.

 

In Juni 2016, was Zigong Xingyu een exportgericht bedrijf geworden. Buitenlands marktaandeel tot 75%-80% in onze totale omzet.

 

In April 2017, woonde Zigong Xingyu de Expo in Hanover Duitsland bij.

 

In Mei 2018, woonde Zigong Xingyu de Expo in Moskou Rusland bij.

 

De foto toont voor klant het bezoeken

China Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

 Zigong Xingyu cementeerde Carbidematrijzen & hangt Hulpmiddelenco., Ltd " Uitvoerig aan, hoog - kwaliteit, Efficiency " van de de dienstnormen, aan klantentevredenheid aangezien het doel, wij verbintenissen zouden willen aangaan zoals hieronder:


1. De vorming van sterk technisch R&D-de dienstteam, om klanten van technische communicatie, kwaliteitscontrole, na de dienst en gehele cursustechnische ondersteuning te voorzien.

 

2. Ons bedrijf heeft rijke ervaring van productontwerp, productie en toepassing. Het voorzien van klanten van betrouwbare, economische en redelijke optimale oplossing volgens de speciale behoeften van klanten.

 

3. Na levering van het product, zal ons personeel onderzoek volgen en blijven maken om het gebruik van producten beter te begrijpen en ook klantencommentaren en suggesties te verzamelen om onze producten en het bevorderen van klantentevredenheid te verbeteren.

 

4. Wij zullen vrije vervangingen aan de overgelopene producten verstrekken.

 

5. Wij zullen de geavanceerde verwerkingstechnologie blijven gebruiken, techniek verbeteren, kwaliteitscontrole versterken, om klanten van kwaliteitsproducten en de uitstekende diensten te voorzien.

 

Alle verscheidenheden

 

Verstrek een uitvoerig het stempelen de strookmateriaal van het precisiecarbide, geleidelijk aan precisie die het one-stop winkelen stempelen;
Verstrek uitvoerige binnenlandse en ingevoerde rangen van metaalstroken van verschillende producten om aan de behoeften van verschillende klanten en verschillende kwaliteit te voldoen.

 

De goede dienst

 

De professionele verkoopingenieur om een volledige waaier van legeringsselectie van technisch en verkoop te verstrekken steunt materialen;
Minimumhoeveelheid, flexibiliteit om klanten aan behoeften in verschillende stadia te voldoen.

 

Uitstekende kwaliteit

 

Door ISO9001: de kwaliteitssysteem van 2018.
Sichuan, met al meest geavanceerde het testen materiaal, strikte kwaliteitscontrole voor de klant;
Aangepaste ERP verfijnde strikte controlesystemen, om de productie, leveringsnauwkeurigheid te verzekeren.

Verbeter marketing en de dienst netwerk
Het de marketing en de dienst van het bedrijf netwerk over het hele land, de productkwaliteit door de meerderheid van gebruikerslof. Omvattend in Europa en de Verenigde Staten, met inbegrip van de permanente verkoop van het de verkoopnetwerk die overzee van het bedrijf meer dan 20 landen omvatten wereldwijd, worden de producten uitgevoerd naar alle continenten.

Ons Team

Bedrijfstructuur

 

China Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Algemene Managerbureau
 
Algemene Manager: Lei Lin, de stichter van het bedrijf. M. Lei beslist de hoofden van afdelingen en hun vergoedingskwesties te benoemen en te verwerpen; coördineert de relaties intern onder afdelingen, toont een goed collectief beeld aan het publiek en verzamelt klanten. Klantensuggesties om Samenwerking Op lange termijn en Stabiele met Klanten te vormen.
 
Binnenlandse Verkoopafdeling en Internationale Handelsafdeling
 
De binnenlandse Verkoopafdeling is verantwoordelijk voor het onderzoeken van en het analyseren van de binnenlandse marktsituatie van verscheidenheid van de producten die van het wolframcarbide strategieën op de markt brengen, de kenmerken van onze producten introduceren aan klanten, voor orden van klanten streven, en het binnenlandse marktaandeel van het product van het wolframcarbide uitbreiden.
 
Ministerie van Internationale Handel verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van internationale handel en het onderhoud van internationale klanten. Volgens buitenlandse marktvoorwaarden, formuleert het Ministerie van Internationale Handel marketing beleid verschillend thuis van die, begrijpt de voordelen van concurrenten, formuleert van het Carbidematrijzen & Hulpmiddelen van Zigong Xingyu Gecementeerd Co., Ltd kenmerkend verkoopplan, en bezet en breidt het marktaandeel van uit itungsten carbideproduct.
 
Techniekr&d Centrum
 
De techniekafdeling is verantwoordelijk voor de het ontwerp van het carbideproducten van het bedrijf, installatie van het productiemateriaal en productieprobleem het oplossen.
 
Mannfacturingsafdeling
 
Productieafdeling verantwoordelijk voor het contact leggen met relevante technische afdelingen, die klanten contacteren, die materiaalproductie, materiaallevering, het veiligheidsbeheer van de productieworkshop controleren.
 
Administratief en Personeelscentrum
 
De administratieve dienst is verantwoordelijk voor documentenbeheer, logistiek en collectieve cultuurbouw. Het ontvangt klachten van klanten en rapporten regelmatig aan de algemene manager.
 
De Afdeling van het personeelsbeheer is verantwoordelijk voor het personeel van het bedrijf planning, aanwerving en toewijzing, opleiding en ontwikkeling, prestatiesschatting, salaris en welzijnsbeheer.
 
Financieel Centrum
 
De financiënafdeling is verantwoordelijk voor de inzameling, het gebruik en de distributie van de fondsen van het bedrijf. Onder de begeleiding van het jaarlijkse financiële die begrotingsplan en regelingsplan door de uitvoerende directeurs wordt geformuleerd, zal het een goed financieel plan en fondsen maken.
Structurele bepaling, dividenddistributie, dagelijkse boekhouding, kassiersbeheer en belastingsbeheer.
 
De kopende afdeling is verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen tijdens materiaalverwerking, de vergelijking van prijzen met leveranciers, koppel van materiële gebruiksstatus en het onderhoud op lange termijn van leveringsketen terug.
 
Kwaliteitscontroleafdeling
 
De verantwoordelijke vijand van de kwaliteitscontroleafdeling de inkomende gebeëindigde inspectie van grondstoffeninspection.processing procedures, - producteninspectie, die inspectierapport maken als klantenvereiste.
 
 

Contactgegevens